Oorsprong van de achternaam Pulleiro

Galicische afkomst, met een kapel met eigen graf in de parochie van San Giao, van de parochie van San Julián de Piñeiro, met opvolging in Redondela (Pontevedra).

 1. Spanje Spanje
 2. Argentinië Argentinië
 3. Uruguay Uruguay
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten
 5. Brazilië Brazilië
 6. Frankrijk Frankrijk
 7. Zwitserland Zwitserland
 8. Venezuela Venezuela
 9. Chili Chili
 10. Cuba Cuba
 11. Duitsland Duitsland

De achternaam Pulleiro. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van pulleiro is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van pulleiro leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam pulleiro wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van pulleiro te bieden.

De achternaam Pulleiro in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam pulleiro. Er is een aanzienlijke kans dat pulleiro de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar pulleiro het meest voorkomt de volgende zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam pulleiro biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Pulleiro

De historische kroniek over pulleiro is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam pulleiro droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam pulleiro, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van pulleiro zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam pulleiro hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam pulleiro, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van pulleiro kunnen worden gewijzigd. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over pulleiro en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Pulleiro

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande pulleiros zijn geweest. We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam pulleiro, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam pulleiro door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam pulleiro draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam pulleiro uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Pulleiro en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van pulleiro. De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam pulleiro, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van pulleiro zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van pulleiro te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met pulleiro, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Palleiro
 2. Pullero
 3. Pallero
 4. Pullaro
 5. Puller
 6. Palheiro
 7. Palero
 8. Paller
 9. Peller
 10. Pilero
 11. Piliero
 12. Piller
 13. Pillera
 14. Pollaro
 15. Poller
 16. Pollera
 17. Polleur
 18. Pulera
 19. Pullar
 20. Pullara
 21. Pallaoro
 22. Pilleri
 23. Pallera
 24. Pahler
 25. Paleari
 26. Paler
 27. Palier
 28. Pallier
 29. Pallieri
 30. Pauler
 31. Paullier
 32. Payler
 33. Pealer
 34. Peeler
 35. Pehler
 36. Peiler
 37. Pelier
 38. Pellar
 39. Pellier
 40. Peuler
 41. Pfaller
 42. Philer
 43. Pileri
 44. Pileur
 45. Pillar
 46. Pillari
 47. Plair
 48. Plaire
 49. Plier
 50. Plyer