Oorsprong van de achternaam Abaza

 1. Egypte Egypte
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 3. Tunesië Tunesië
 4. Algerije Algerije
 5. Turkije Turkije
 6. Roemenië Roemenië
 7. Jordanië Jordanië
 8. Rusland Rusland
 9. Syrië Syrië
 10. Oekraïne Oekraïne
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten
 12. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina

De achternaam Abaza. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Het ontdekken van de historische wortels van abaza is diep interessant, omdat het ons terugbrengt naar de voorouders en familieleden die deze stamlijn hebben gevestigd. De geschiedenis van de achternaam abaza is, net als die van de meeste achternamen, een complexe en fascinerende reis naar oude tijden met het doel de herkomst van abaza te ontrafelen. De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abaza wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abaza te bieden.

De achternaam Abaza in de wereld

Hoewel achternamen een specifieke oorsprong hebben op een bepaald moment en in een specifieke regio van de planeet, hebben velen van hen zich over de hele wereld verspreid om verschillende redenen, zoals het geval is met de achternaam abaza. Het is gebruikelijk dat achternamen zoals abaza bekend zijn geworden in plaatsen ver verwijderd van hun land of regio van herkomst. Ontdek welke dat zijn. De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abaza biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties.

Geschiedenis van Abaza

De historische kroniek over abaza is gebaseerd op een opvallende reeks gebeurtenissen die werden geleid door degenen die deze achternaam door de geschiedenis heen hebben gedragen. De historische reis van de achternaam abaza kan worden teruggevolgd naar degenen die de eerste dragers van abaza waren. Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abaza, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abaza zich ontwikkelde. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abaza hebben kunnen verzamelen.

We suggereren dat, als u meer wilt weten over de achternaam abaza, u probeert deze te lokaliseren via de bibliografische bronnen die we aanbevelen. U kunt ons regelmatig bezoeken om meer informatie te krijgen over de oorsprong van de achternaam abaza, aangezien we vaak waardevolle bijdragen accepteren van andere personen die geïnteresseerd zijn in heraldiek en de geschiedenis van achternamen. We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abaza en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website.

Beroemde personen met de naam Abaza

Het is meer dan waarschijnlijk dat er door de geschiedenis heen enkele vooraanstaande abazas zijn geweest. Helaas is het zeer waarschijnlijk dat niet alle abazas die opmerkelijke daden hebben verricht, zijn opgenomen in de historische kronieken en archieven. Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abaza door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Als u of iemand die u kent de achternaam abaza draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abaza uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abaza en zijn bibliografische bronnen

Dankzij een belangrijke bibliografische herziening hebben we tot nu toe informatie verzameld over de heraldiek, geschiedenis en genealogie van abaza. Het spreekt voor zich dat het raadplegen van bibliografische en documentaire bronnen essentieel is om toegang te krijgen tot informatie over de oorsprong van de achternaam abaza. De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abaza zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abaza te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abaza, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abaga
 2. Abaz
 3. Abazi
 4. Aboza
 5. Apaza
 6. Abaca
 7. Abaka
 8. Abasa
 9. Abiza
 10. Abaco
 11. Abaiga
 12. Abajo
 13. Abas
 14. Abasi
 15. Abaso
 16. Abass
 17. Abbazia
 18. Abeiza
 19. Abeja
 20. Abezia
 21. Abja
 22. Abuja
 23. Aviza
 24. Apaka
 25. Abiaga
 26. Apeza
 27. Apaca
 28. Abasca
 29. Apaz
 30. Abaqi
 31. Abac
 32. Abega
 33. Abaj
 34. Abase
 35. Abuga
 36. Abija
 37. Abbazi
 38. Avaca
 39. Abuz
 40. Abaisa
 41. Abajah
 42. Abacho
 43. Abagiu
 44. Abassi
 45. Abbaco
 46. Abbas
 47. Abbasi
 48. Abbass
 49. Abbes
 50. Abbis