Oorsprong van de achternaam Abatiello

Het zou moeten zijn afgeleid van bijnamen die afkomstig zijn van de term abt, van het Hebreeuws-Aramese ābā dat "vader/leider" betekent, en bedoeld is als een religieuze titel en om een ​​persoon aan te duiden die respect verdient.

De achternaam Abati heeft een kern in Emilia en Romagna, geslachten in het gebied van Bergamo, Toscane, Lazio en Salento.

Abatiello komt uit Campanië, uit Caserta.

 1. Italië Italië
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten
 3. Thailand Thailand
 4. Argentinië Argentinië

De achternaam Abatiello. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abatiello te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abatiello, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abatiello te vinden zijn.

De achternaam Abatiello in de wereld

De mobiliteit van mensen die de achternaam abatiello dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abatiello

De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abatiello zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abatiello of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abatiello te sturen.

Beroemde personen met de naam Abatiello

Een achternaam als abatiello kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abatiello uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abatiello en zijn bibliografische bronnen

We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abatiello, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abatiello, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abbatiello
 2. Abatelli
 3. Abadillo
 4. Abadilla
 5. Abedillo
 6. Avitello
 7. Abethell
 8. Abatal
 9. Abdella
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdilla
 13. Abdille
 14. Avedillo
 15. Abdiel
 16. Abeidella
 17. Abetel
 18. Abidelli
 19. Abadal
 20. Abadalalh
 21. Abdalla
 22. Abdel
 23. Abdela
 24. Abdelah
 25. Abdelali
 26. Abdellah
 27. Abdillah
 28. Abdulla
 29. Abdulle
 30. Abodeely
 31. Abdelelah
 32. Abdil
 33. Abidal
 34. Abdall
 35. Abidali
 36. Abidaly
 37. Abdiwali
 38. Abou diallo
 39. Abeidalla
 40. Abdhulla
 41. Abdi ali
 42. Abdile
 43. Abtolom
 44. Abutalib
 45. Apotheloz
 46. Abdelloui
 47. Abdila
 48. Abdylla
 49. Abadlia
 50. Abdull