Oorsprong van de achternaam Abbud

 1. Brazilië Brazilië
 2. Mexico Mexico
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten
 4. Ecuador Ecuador
 5. Argentinië Argentinië
 6. Canada Canada
 7. Rusland Rusland
 8. Oekraïne Oekraïne
 9. Zweden Zweden
 10. Thailand Thailand
 11. Libië Libië
 12. Soedan Soedan

De achternaam Abbud. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

De herkomst, het wapenschild of de verschillende heraldische schilden en de bibliografie waarin de achternaam abbud wordt genoemd, maken deel uit van dit spannende onderzoek. We kunnen proberen de genealogie van de achternaam abbud te traceren, en naast de oorspronkelijke locaties van abbud, kunnen we ontdekken waar tegenwoordig mensen met de achternaam abbud te vinden zijn.

De achternaam Abbud in de wereld

De lijst van landen met de grootste aanwezigheid van mensen met de achternaam abbud biedt ons een perspectief op de geschiedenis van de achternaam, voorbij zijn oorsprong, door ons te concentreren op zijn migraties. De mobiliteit van mensen die de achternaam abbud dragen, heeft ertoe geleid dat deze in verschillende landen aanwezig is, zoals u kunt vaststellen.

Geschiedenis van Abbud

Voor iemand zoals u, die geïnteresseerd is in de geschiedenis achter de achternaam abbud, is het essentieel om allerlei informatie te vinden, zowel direct als zijdelings, die helpt bij het opstellen van een solide verhaal over hoe de geboorte en expansie van abbud zich ontwikkelde. De geschiedenis, heraldiek, wapenschilden en mogelijke adel van de achternaam abbud zijn verspreid over documenten in verschillende regio's en historische periodes, waardoor het noodzakelijk is een complexe puzzel te reconstrueren om de feiten vanuit een realistisch perspectief te benaderen.

We houden onze website up-to-date door eigen onderzoek en ook dankzij bijdragen van mensen zoals u, na verificatie; dus als u informatie heeft over abbud en deze naar ons stuurt, zullen we deze bijwerken op deze website. Houd er rekening mee dat als u in staat bent om meer gegevens te verstrekken over de achternaam abbud of enige andere achternaam en de oorsprong ervan, we uw samenwerking met ons op prijs stellen door ons informatie over de oorsprong van abbud te sturen.

Beroemde personen met de naam Abbud

Helaas zijn niet alle bijdragen van personen met de achternaam abbud door de kroniekschrijvers van die tijd vastgelegd. Een achternaam als abbud kan een persoon verbinden met een illustere afstamming en een vooraanstaand wapenschild. Het is echter belangrijk te onthouden dat het individuen zijn die, door hun leven en handelen, roem en erkenning aan hun achternamen geven. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abbud uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abbud en zijn bibliografische bronnen

De oorsprong, geschiedenis, het wapenschild of de verschillende wapenschilden en de heraldiek van abbud zijn opgenomen in een grote verscheidenheid aan bronnen en documenten die essentieel zijn om te kennen voor een betere samenstelling. We vinden het zeer aan te raden om de volgende bronnen te raadplegen als u onderzoek wilt doen naar de achternaam abbud, evenals naar vele andere achternamen.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abbud, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Abbad
 2. Abboud
 3. Aboud
 4. Abud
 5. Aabid
 6. Aaboud
 7. Abad
 8. Abaid
 9. Abbadi
 10. Abbot
 11. Abboudi
 12. Abd
 13. Abdu
 14. Abed
 15. Abeid
 16. Abid
 17. Abood
 18. Aboudi
 19. Abut
 20. Aubaud
 21. Aubut
 22. About
 23. Abbado
 24. Apud
 25. Aabed
 26. Abaut
 27. Abhid
 28. Abyad
 29. Abouda
 30. Abeed
 31. Aiboud
 32. Abuda
 33. Abudd
 34. Abaoud
 35. Abudi
 36. Abuid
 37. Abied
 38. Abbat
 39. Abbade
 40. Abaad
 41. Abbet
 42. Aabida
 43. Aabidi
 44. Abada
 45. Abade
 46. Abadi
 47. Abady
 48. Abaida
 49. Abat
 50. Abata