Oorsprong van de achternaam Abboud

 1. Egypte Egypte
 2. Algerije Algerije
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
 4. Marokko Marokko
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten
 6. Frankrijk Frankrijk
 7. Canada Canada
 8. Brazilië Brazilië
 9. Tunesië Tunesië
 10. Qatar Qatar
 11. Ghana Ghana
 12. Iran Iran

De achternaam Abboud. Genealogie, herkomst, geschiedenis, betekenis en belang

Onderzoek naar de mogelijke oorsprong van abboud leidt ons tot meer kennis over degenen die deze achternaam dragen. Gezien wat we weten over hoe achternamen zijn ontstaan, is het mogelijk om een realistische verklaring voor de oorsprong van abboud te bieden.

De achternaam Abboud in de wereld

Er is een aanzienlijke kans dat abboud de grenzen van zijn oorspronkelijke plaats heeft overschreden om zich in meerdere of mindere mate in andere delen van de wereld te vestigen. Met alle informatie die we vandaag hebben, kan worden gezegd dat de landen waar abboud het meest voorkomt de volgende zijn.

Geschiedenis van Abboud

De daden, de levenswijze, de plaatsen waar ze woonden, de familierelaties die ze hadden, de banen die de eersten die de achternaam abboud droegen hadden, zijn terug te vinden in elke blik op de geschiedenis van deze stamboom. In de volgende regels vindt u alles wat we over de achternaam abboud hebben kunnen verzamelen.

Het is gebruikelijk dat liefhebbers van genealogie en achternamen ons informatie van bijzondere waarde verschaffen, dus de gegevens die we aanbieden over de oorsprong van abboud kunnen worden gewijzigd.

Beroemde personen met de naam Abboud

We gaan ervan uit dat er aanzienlijke bijdragen aan de mensheid zijn geleverd door personen met de achternaam abboud, hoewel niet al deze verhalen tot op de dag van vandaag bewaard zijn gebleven. Als u of iemand die u kent de achternaam abboud draagt, kunt u mogelijk illustere stambomen opbouwen door uw inspanningen en deugden. Het is onze wens om in deze sectie die personen met de achternaam abboud uit te lichten die, om wat voor reden dan ook, hun invloed op de loop van de geschiedenis hebben achtergelaten.

De achternaam Abboud en zijn bibliografische bronnen

De bibliografie verzamelt informatie gerelateerd aan de achternaam abboud, waardoor we meer te weten kunnen komen over de betekenis ervan. Toegang tot de archieven van de plaats of plaatsen waar uw voorouders zijn geboren en hebben geleefd, is natuurlijk een goede manier om de oorsprong van abboud te traceren.

BRONNEN

Deze bronnen zijn essentieel om kennis te maken met abboud, en tegelijkertijd met achternamen in het algemeen.

 1. Aaboud
 2. Abboudi
 3. Aboud
 4. Aiboud
 5. Abbud
 6. Abaoud
 7. Abbad
 8. Abbot
 9. Abbott
 10. Abdou
 11. Abdouh
 12. Abood
 13. Aboudi
 14. Abud
 15. Aubaud
 16. About
 17. Abouda
 18. Aibout
 19. Aabid
 20. Abad
 21. Abaid
 22. Abbadi
 23. Abbate
 24. Abbati
 25. Abbett
 26. Abbitt
 27. Abd
 28. Abdaoui
 29. Abdo
 30. Abdoo
 31. Abdow
 32. Abdu
 33. Abed
 34. Abeid
 35. Abid
 36. Abot
 37. Abott
 38. Abouat
 39. Aboudou
 40. Abut
 41. Aubut
 42. Avout
 43. Abbado
 44. Apud
 45. Aabed
 46. Aabbott
 47. Abaut
 48. Abuauad
 49. Abtoy
 50. Abhid